Deze bijeenkomst is al geweest, aanmelden is niet meer mogelijk.

« vorige paginawerksessies

Werksessie: Pak je ruimte

We delen en verdiepen slimme praktijkoplossingen. Daarvoor organiseren we een aantal werksessies voor professionals uit verschillende organisaties en functies, waarin we gezamenlijk verder leren, uit de praktijk en van elkaar.

Elke sessie draait om een specifiek thema en obstakel, en komt voort uit de praktijk. We vragen je in voorbereidingsopdracht een casus voor waarin het niet of juist wel goed ging. Na de sessie zorgen we voor een gezamenlijke lunch.

pak je ruimte!

over het zoeken naar ruimte en grenzen in regels en beleid

Als professional zet je de cliënt graag voorop, maar soms lijken de regels niet helemaal mee te werken. Toch is hier misschien wel meer mogelijk dan je denkt. Hoe vind je de ruimte voor gewenste oplossingen, en hoe ga je om met grenzen? Durf samen met collega’s uit andere organisaties grenzen te verkennen in deze werksessie. Je gaat zeker naar huis met tips, tricks en inzichten, waar je alleen niet op was gekomen.

voor wie

Ben je professional in Amsterdam en begeleid je mensen bij het zetten van (arbeids)participatie stappen, en heb je belangstelling om aan een van de werksessies deel te nemen? Geef je op en meld je aan voor deze werksessie.

Met je inschrijving voor deze bijeenkomst, ga je akkoord dat we deze gegevens met andere deelnemers delen.