Deze bijeenkomst is al geweest, aanmelden is niet meer mogelijk.

« vorige paginawerksessies

werksessie: Je kan het niet alleen

We delen en verdiepen slimme praktijkoplossingen. Daarvoor organiseren we een aantal werksessies voor professionals uit verschillende organisaties en functies, waarin we gezamenlijk verder leren, uit de praktijk en van elkaar.

Elke sessie draait om een specifiek thema en obstakel, en komt voort uit de praktijk. Na de sessie zorgen we voor een gezamenlijke lunch.

Je kan het niet alleen

over het inzetten van je netwerk, en de casus nét even anders benaderen

In veel complexe casussen kan je als professional soms vast komen te zitten. Vaak helpt het om dan op een andere manier naar het probleem te kijken. Zie je jezelf als een onderzoeker: samen met een cliënt ga je op zoek naar de volgende stap. Zijn er mensen die je hier in kunnen helpen?
Soms is het beter anderen om hulp vragen bij die ingewikkelde casus. Misschien ben je zelf wel het probleem en zitten jouw eigen overtuigingen en behoeften in de weg? Leer hoe je kracht vindt in onzekerheid. Reflecteer samen met collega’s op je praktijk en versterk jezelf.

voor wie

Ben je professional en begeleid je mensen bij het zetten van (arbeids)participatie stappen, en heb je belangstelling om aan een van de werksessies deel te nemen? Geef je op en meld je aan voor deze werksessie.

Met je inschrijving voor deze bijeenkomst, ga je akkoord dat we deze gegevens met andere deelnemers delen.