Deze bijeenkomst is al geweest, aanmelden is niet meer mogelijk.

« vorige paginaoverig

kennisnetwerk Amsterdam – websessie contact in coronatijd

Hoe houd jij contact met je achterban?
De maatregelen rondom het coronavirus vragen veel creativiteit van wijkprofessionals. In deze lastige tijd wil Kennisnetwerk Amsterdam bijspringen waar de behoefte het grootst is. Daarom organiseren zij volgende week 9 april een online sessie over de vraag hoe je contact kunt houden met je cliënten of achterban in deze tijd van corona.

Niet iedereen vraagt even gemakkelijk om hulp. En anderen willen wel hulp, maar hebben moeite met de digitale middelen. Of ze hebben simpelweg geen laptop thuis. Hoe help je deze mensen die het misschien wel het hardst nodig hebben?

In de sessie van een uur (via Zoom) zullen enkele sprekers het onderwerp kort introduceren. Daarna delen we de deelnemers op in groepjes of we laten mensen vragen stellen. Dat is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Aan het eind ronden we gezamenlijk af. In de sessie krijg je handvatten aangereikt maar er is nadrukkelijk ook ruimte om de expertise te delen die je de afgelopen weken met je organisatie hebt opgebouwd.

Inschrijven kan via het webformulier op de site van Kennisnetwerk Amsterdam. Kort voor aanvang ontvang je een link naar de sessie.