Deze bijeenkomst heeft al plaatsgevonden, aanmelden is niet meer mogelijk.

« vorige paginaweek van de participatie

Zuidoost | activiteitenaanbod Venzo

Venzo verzorgt een voorlichtingsbijeenkomst over de mogelijkheden, randvoorwaarden, deskundigheidsbevordering voor vrijwilligerswerk in Zuidoost.

Vanuit De Burgeracademie verzorgt Venzo een voorlichtingsbijeenkomst over de mogelijkheden, randvoorwaarden, deskundigheidsbevordering van vrijwilligers en aanmeldprocedure voor vrijwilligerswerk in Zuidoost. Onder het genot van koffie en thee zal de rol van Venzo als verbindingsplatform voor maatschappelijke inzet verder worden belicht. Aan het woord komen sociaal makelaars die enerzijds zorg dragen voor vrijwilligers die zich maatschappelijk willen inzetten en anderzijds zorgen voor de matching met vacatures bij verschillende formele en informele maatschappelijke organisaties in Zuidoost. Aanvullende sprekers zijn o.a. actieve vrijwilligers via Venzo, Stichting Profor die met vrijwilligers vanuit Venzo werkt, de participatiecoach vanuit Stichting Prisma die kwetsbare cliënten via Venzo begeleidt naar passend vrijwilligerswerk en Zuidoost Werkt! die vrijwilligers vanuit Venzo helpt doorstromen naar betaald werk. Na afloop van de voorlichting krijgen genodigden de gelegenheid om geïnteresseerde klanten of cliënten direct aan te melden voor vrijwilligerswerk en/of maatschappelijke inzet.

De voorlichting is tussen 10:00-11:00 uur. Na 11:00 uur is er gelegenheid voor aanmelden cliënten/klanten voor vrijwilligerswerk via Venzo.