Deze bijeenkomst heeft al plaatsgevonden, aanmelden is niet meer mogelijk.

« vorige paginaweek van de participatie

Oost | Howie the Harp

Kom kennis maken met de opleiding Howie the Harp!

Een student van Howie the Harp™ Amsterdam is aanwezig om vragen te beantwoorden, haar ervaringen te delen over de opleiding, iets te vertellen over de toelating tot de opleiding en informatie te geven over voorlichtingsbijeenkomsten die gepland zijn.

Wat is Howie the Harp™ : Sinds 2012 wordt Howie the Harp™ aangeboden door Pameijer in Rotterdam en in 2018 is de opleiding in Amsterdam opgericht in samenwerking met HVO-Querido. Howie the Harp™ is een toegankelijke opleiding voor mensen met eigen ervaring op het gebied van een psychische kwetsbaarheid, verslaving, armoede, dakloosheid of een andere vorm van ontwrichting hebben meegemaakt.
Howie the Harp™ is bijzonder omdat jouw herstelproces en dat van jouw medestudenten deel uitmaakt van het totale leerproces. Je leert persoonlijke ervaringen van enige afstand bekijken en haalt er eigen levenslessen uit. Zo zet je jouw ervaring om naar ervaringskennis. Het is die kennis die jou en jouw medestudenten onderscheidt van klassiek opgeleide hulpverleners. Vanuit ervaringskennis en theoretische kennis werk je toe naar de professionele praktijk. Met een Howie certificaat kan je direct aan de slag als ervaringsdeskundige of doorstromen naar een MBO-3 of MBO-4 opleiding.