Wij zetten je op het juiste spoor

Organisaties in Amsterdam openen van 2 t/m 6 november digitaal hun deuren. Voor een korte kennismaking of voor werk- en inspiratiesessies. Je ontmoet je vakgenoten, er zijn pitches, je leert van praktijkvoorbeelden en er is een debat.

We organiseren online routes door de wijk en in de stad; je kiest je route, je combineert routes of kiest juist losse onderdelen. Het programma is reuze, de keuze is aan jou.

Ben jij er ook bij?

voor bezoekers

We hebben een prachtig programma kunnen samenstellen over 4 routes: werk, zorg, informeel en crossover. Klik hier voor meer informatie. Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

voor aanbieders

Lees hoe je kunt deelnemen met je organisatie en deel uit kunt maken van het programma. De inschrijving voor de Week van de participatie in november is gesloten, maar opgeven voor de volgende Week van de participatie in mei 2021 kan door je interesse kenbaar te maken via mail.

De Week van de participatie wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Omslag, de Participatiegids, Vrijwilligersacademie Amsterdam en de gemeente Amsterdam.