Deze bijeenkomst heeft al plaatsgevonden, aanmelden is niet meer mogelijk.

« vorige paginaweek van de participatie

durf je ervaringskennis te delen

Kennismaking waarin je leert over ervaringsdeskundigheid en welke programma’s en activiteiten TEAM ED biedt. Voor mensen die meer willen weten over de meerwaarde van ervaringsdeskundigheid voor hun werk.

Vliegende brigades, ED-plaatsen, EDchat, de PLUS methode; slechts een greep uit de programma’s die TEAM ED ontwikkelde rondom ervaringsdeskundigheid.

TEAM ED is een sociaal uitzendbureau voor ervaringsdeskundigen en in heel Amsterdam en Amstelveen actief met zelfontwikkelde diensten. Daarnaast voert TEAM ED opdrachten uit voor maatschappelijke organisaties en overheidsinstellingen.

Belangrijke pijlers zijn het delen van kennis, het werken aan herstel, het bieden van hoop en het verbeteren van zorg en inzet door de professionele inzet van ervaringsdeskundigen. Het mes snijdt aan twee kanten: naast het wegnemen van vooroordelen en het verbreden van de kennis van professionals werkt TEAM ED samen met de ervaringsdeskundigen aan herstel voor iedereen die om de een of andere reden niet goed kan meekomen in de maatschappij.

https://www.teamed.nl/

Film Paola: Zet mijn ervaringskennis in!

Film Tofik: Zet mijn ervaringskennis in!