Deze bijeenkomst heeft al plaatsgevonden, aanmelden is niet meer mogelijk.

« vorige paginaweek van de participatie

Nieuw-West | Opleidingsmogelijkheden logistiek bij Amsterdamwerkt!

Wil je een rondleiding bij Amsterdamwerkt! en een praktijkles op de heftruck? Kom dan naar de lokatie in Nieuw-West en ervaar hoe mensen die jij aanmeldt voor deze opleiding aan de slag gaan.

Trajecten die vanuit Bornhout worden aangeboden: Voorschakel logistiek, voorschakel werken in de haven, voorschakel postNL, interne leerstage, dagtrainingen heftruck en werken op hoogte

Ieder uur wordt er voor professionals een rondleiding verzorgt. Kies je tijd en meld je aan.

Amsterdamwerkt! is onderdeel van, en binnen de gemeente Amsterdam de expert op gebied van re-integratie. Zij werken voor de kwetsbare Amsterdammers die niet op eigen kracht aan het werk komen en waarvoor we extra inspanning willen leveren. Ze slaan een brug tussen deze Amsterdammers en de werkgevers en/of sociale partners om de stap naar werk te vergemakkelijken. Amsterdamwerkt! heeft een aaneengesloten leerlijn waardoor de klant kan instromen op het voor hem of haar meest passende traject. Blijkt dat een deelnemer van de oriëntatie of een leerstage sneller kan, dan kan hij naadloos doorstromen naar een voorschakeltraject. Wanneer een deelnemer meer tijd nodig blijkt te hebben om de stap naar werk te kunnen maken dan is het mogelijk om van een voorschakel naar een leerstage over te gaan. In samenwerking met het WSP is Amsterdamwerkt! in staat om in korte tijd trajecten op te zetten waar de arbeidsmarkt om vraagt.